Enkele ervaringen.....

Wat een sessie met één van de paarden met je kan doen is lastig om uit te leggen. Daarom vind je hieronder een aantal mooie reacties van mijn klanten.

De warme persoonlijkheid van Lianne zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving, waarin ik mijzelf helemaal kan openstellen. Het is een bijzondere en intense ervaring hoe een paard op jou reageert en met Lianne haar professionele begeleiding helpt te komen tot je diepste gevoelens.


Ik vind het telkens weer een cadeau aan mijzelf, omdat je iedere keer weer nieuwe inzichten krijgt en persoonlijk blijft groeien.

- Marion -  

Pijn die nergens vandaan kan komen en daar al vijf jaar mee onderweg zijn. Gelukkig kwam ik terecht bij, voor mij, de kers op de taart Lianne. Wat een warme deken als persoonlijkheid, hartelijk en open.


Met zijn drieën (Lianne, paard en ik) gingen we op avontuur, althans voor mij was het dat. Praten over mij eigen ik, omdat een paard iets aangeeft. Nou en hoe dat binnen kwam, ik kon er niet onderuit (zo duidelijk was het).


Tja en het dan onder ogen komen om naar je eigen ik te luisteren, er ging van alles door mijn gedachten. Ik kan nu twee dingen doen, eerlijk zijn naar mijzelf of mij weer wat op de mouw spelden.


Wat ben ik blij geweest met mijn keuze om goed naar mijzelf te luisteren. De inzichten die ik heb gekregen daar maak ik op de dag van vandaag gebruik van.


Kortom sta met je beide benen op de grond, zit je er doorheen trakteer jezelf op een sessies.
Bijzonder bijzonder.


Monique

Mijn ervaring met Lianne is dat ze op een respectvolle manier de juiste vragen weet te stellen vooraf en in de sessie tot de kern weet te komen. In het contact met het paard in de bak werd duidelijk dat Lianne goed een vertaling kan maken van het gedrag dat het paard laat zien en wat dit mogelijk zegt over jouw gedrag. De oefeningen die zij vervolgens inzet zorgden voor verdieping op het onderwerp. Het heeft mij een nieuw inzicht gegeven over wanneer ik in mijn kracht sta en wat mijn volgende stap kan zijn om dat te bereiken. Een mooi ervaring. Bedankt Lianne!

- Denise - 

Met angst voor paarden de coaching sessie begonnen. Maar Lianne straalt zoveel rust en vertrouwen uit dat ik dit aandurfde. Binnen een half uur stond ik vol vertrouwen neus aan neus met een prachtig paard.Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen door deze sessie. Het heeft me geholpen een beetje uit mijn hoofd te gaan en meer naar mijn hart te luisteren. En weer bewust te worden van hoe belangrijk de verbinding tussen hart en hoofd is. Heel bijzonder hoe Lianne dit aanpakt en je kan helpen met het begrijpen wat het paard eigenlijk aangeeft.  Hele mooie en fijne ervaring en ik zou het iedereen aanraden.Brenda Jacobs 

fotocredits: Evelyn Paris

Met een groep vriendinnen een dagje bij Lianne mogen genieten. Paardencoaching nog nooit aan gedacht en ik wist totaal niet wat we konden verwachten. Van tevoren proberen te bedenken wat het in zou houden, moeten we op het paard, wat gaat het paard dan doen? Maar wat is het een bijzondere ervaring geweest!


Ons groepje stuk voor stuk met bepaalde moeilijkheden in ons leven, zelf trauma,s en pijnklachten alles kwam aan bod. Het paard voelt precies wat er met je aan de hand is, houd je een spiegel voor en geeft je troost. Nu ik het schrijf klinkt het overdreven maar ik denk dat je het zelf moet ervaren om erin te kunnen geloven. Zelfs na thuiskomst werkte het nog een tijdje door. Lianne weet ook precies wat haar paard aangeeft en is een erg lief warm mens, waardoor je jezelf op je gemak voelt en de tranen mogen vloeien. Ik ga zeker nog een keer terug, want het is echt de moeite waard.

Veel liefs mirella

Inzichten


“Ik maak elke dag nog gebruik van de inzichten die ik tijdens de sessie heb gekregen''


M.

unsplash